lördag 6 februari 2010

Dag 6

"Nu mår de allra flesta mycket bra. Humöret är på topp och viktminskningen går fort. Cambridgekurens fina balans av kolhydrat och protein ser till att kroppen inte producerar för mycket ketonämnen. Eftersom kroppen inte får sin dagliga kost blir det inte heller mycket slaggprodukter, och naturligt är att toalettbesöken minskar."

Kommentarer:
Då var snart en vecka gjord. Det känns som om den hållit på i en evighet. Jag längtar tills jag får stoppa något i munnen och tugga, antar att jag kommer få träningsvärk i käkarna de första dagarna, haha. Undrar om man får äta chips sen? Kanske en näve eller två som guldkant någon lördag framöver.
Imorgon har jag ett nytt möte med min konsult kl 13. Då ska vi börja gå igenom litegrann om hur jag ska bete mig när jag väl ska börja äta igen. Sant är i alla fall att viktminskningen börjar gå fort! Tänker inte avslöja förens imorgon vad jag ligger på i vikt nu, men lite skillnad är det i alla fall. Toalettbesöken stämmer till viss del. När jag dricker så mycket som jag gör nu så springer jag ju oftare på toa än innan för att pinkelinka.
Idag är lördag och Hagge har setat och ätit godis & chips här hemma, åååh så sugen jag blev. Men jag slänger inte bort en veckas ansträningar för lite godis.

Har fortfarande ingen aning om vad jag ska ge mannen i födelsedagspresent. Jag tycker det är så jobbigt det där med födelsedagspresenter. Fast nu fick jag en idé!!
hmmm...

Har å andra sidan hittat en superfin klänning som jag verkligen vill ha på hans 25årskalas. Den är verkligen underbar, men inte för uppseendeväckande. Den är i stl 36 och jag tror att den skulle passa mig perfect! Ska leta upp en bild.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar