tisdag 17 augusti 2010

dont stop beliven

Det känns på något vis i hela kroppen att sommaren närmar sig slutet. Jag vet inte om det har med de plötsliga väderomslagen att göra, eller om det helt enkelt är så att man kopplar ihop skolstart med höst, något är det i alla fall som gör att de känns som om vi är inne på sista versen för sommaren 2010.

Hur är det med er där ute, känner ni er redo för höst med regn och rusk och allt vad den för med sig? Jag är kluven, det känns som om jag inte fått i mig en tillräcklig dos med c-vitamin och solljus trots junimånads opphörliga solsken. Samtidigt längtar jag lite efter att krypa upp i soffan med en kopp thé, tända ljus och fönsterlamporna. Svepa in sig i en härlig, stickad halsduk och mysa i varma kappor och fina stövlar. Det känns också som att med hösten återkommer rutinerna. Jag har tillexempel inte tränat sedan majmånad, vilket är fruktansvärt. Med med onda ben, sluttentor och sedan sommarjobb med varierande tider så har det helt enkelt inte blivit av. När skolan börjar vet jag att jag har mina kvällar och helger lediga, och det gör det lättare för mig att planera in träningspass. Maten har det också slarvats med en hel del under sommarmånaderna. Något som jag nu de sista dagarna sakta men säkert har börjat styra upp!

Jag sitter i soffan med datorn på mitt laptopbord och dörren ut mot framsidan och även den mot baksidan öppna på vid gavel, det är inte längre sommarvärme som vandrar mellan dörrarna utan en något mer kall luft. Brr, ska nog sätta på mig ett par sockar, eller kanske stänga dörrarna. Men jag tycker ändå att det är ganska skönt att vädra ur innan man ska sova.

Kom idag på att jag har en ny favorit bland GB's glass-sortiment:



Magnum Strawberry White!

Nu ska jag och darling laga till tacos, gutt!
CIAO!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar