torsdag 13 januari 2011

en bil kommer lastad

"En bil kommer lastad"
"Med vad?"
"Flyttlådor!"

Denna lediga torsdag har vi ägnat åt att ränna runt Kalmar. Först var vi till elcenter inne i Kalmar stad och kollade om lamporna till våra skenor i köket hade kommit in, men icke. Verkar vara en riktigt lång leveranstid på dessa, i över två veckor har vi väntat. Sedan var vi in till IKEA och köpte huvudgaveln till vår säng.
Denna skall stå bakom huvudändan på sängen, och så kan man skjuta hyllorna in och ut bakom sängen och på så vis gömma undan all skit man har i sitt nattduksbord.


















Därefter var vi in på Bauhaus och snurrade runt. Vi skulle ha ett golv till sovrummet och tillslut blev det ett i valnöt.














Efter det for vi till Mio för att titta på soffor och tillsist HTH för att hämta ett handtag som fattades till en skåpslucka och tjata till oss ett kryddställ till en av lådorna.

Nu har vi precis kommit hem från huset där jag har torkat lådor och skåp i köket och packat upp sådant som vi packat ner i lådor från lägenheten. När vi sedan skulle åka hem kändes det lite vemodigt, JAG VILL FLYTTA IN NU NU NU NU NU NU! Det är så fint i huset och så skitigt i lägenheten som har hamnat lite i skymundan för huset.

Nu ska jag fixa adressändring och sedan den muntliga redovisningen i skolan imorgon. Slutexamination för ht2010!

CIAO!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar